Uita de bacterii, amprente inestetice sau durabilitate scazuta.

Sigma, Omega, Delta…nu, nu vom vorbi despre alfabetul grecesc. Vom vorbi despre clapetele de actionare marca Geberit gandite in asa fel incat sa iti faca viata mai usoara. Uita de bacterii, amprente inestetice sau durabilitate scazuta. Cu una din clapetele de actionare din cele trei game Geberit, vei avea parte de o experienta ireprosabila. Cauta-ti preferata in showroom-ul digital GEBERIT si apoi suna sau trimite un email la FANBAIE pentru o oferta de pret personalizata. Ne poti contacta usor si pe whatsapp 0720587229 sau facebook 

Pentru arhitecti, designeri, instalatori si firme de amenajari oferim conditii comerciale speciale, suport tehnic si marketing.

Asistenta tehnica proiecte in toata tara si preturi avantajoase la toata gama de produse GEBERIT.

Iti plac postarile de pe blogul FANBAIE? Trimite un email cu subiectul ABONARE NEWSLETTER si primesti automat in casuta ta de email ultimele noutati. Precizeaza si daca doresti newsletterul saptamanal sau cel lunar. Abonatii FANBAIE primesc si preturi imbatabile la cele mai renumite branduri (peste 6000 de produse de cea mai buna calitate).