Cadita dus

Contactul dintre tălpile goale și podeaua dușului afectează cu siguranță impresia pe care ți-o lasă un duș. Alege din gama noastră variată de cădițe de duș, cădița care ți se potrivește cel mai bine. Pentru cabinele de duș RAVAK, oferim o gamă variată de cădițe din acril, sau cădițe din marmură turnată. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy și cădițele adânci Sabina. Cele din marmură turnată sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat și Galaxy Pro Chrome.

Fiecare gamă oferă cădițe de duș de diferite dimensiuni, forme, modele și metode de instalare. Cădițele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, încorporate în podea sau zidite. Se adaptează perfect și la cabinele de duș foarte mari, cea mai mare cădiță pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

Toate cădițele pot fi instalate cu un sifon de 90 mm diametru și au un debit de scurgere de 30 de litru pe minut, care satisfac și cele mai mari dorințe. Pentru cădițele Sabina, recomandăm dotarea cu un sifon de 52 mm, controlat prin sistemul ClickClack.

Disponibilitati: in stoc sau la comanda. Material: acril sau compozit

Afișez 1 - 48 din 164 de rezultate

View All
Filters: