Paravan cada dus

Paravan cada dus. O cadă nu trebuie să fie numai pentru o îmbăiere în cadă. Folosiți un paravan pentru cadă pentru a putea face un duș confortabil, în timp ce stați în picioare, fără a stropi peste tot în baie. FANBAIE oferă o gamă largă de modele diferite de paravane și uși pentru cadă. Design-ul lor le permite să fie instalate pe orice cadă de baie tradițională dreptunghiulară. Paravanele vor crea practic o bariera partiala (latimi de la 80 cm la 110 cm) împotriva stropirii în afara căzii.

Paravanele pentru cadă previn stropirea cu apă, astfel încât baia ta rămâne uscată și sigură după duș. O cadă cu paravan sau ușă va fi apreciată atât de către adulți, dar și de copii, care adoră să se bălăcească. Paravanele pentru cadă dau posibilitatea unui duș confortabil stând în picioare.

Paravanele și ușiile de cadă pot fi instalate cu ușurință în băile deja finisate. Instalarea este foarte simplă și se poate face de către oricine. Acesta este fixat cu doar câteva șuruburi în perete. Comanda paravan cada dus la FANBAIE si beneficiezi de livrare in toata tara.

tags paravan cada plastic, sticla, geam

Afișez 1 - 18 din 31 de rezultate

View All
Filters: