Orice comanda sau retur, care implica produse voluminoase sau fragile, necesita o confirmare prealabila pe email sau telefonic la numarul 0756826332. Operatorul de vanzari va comunica detalii legate de termen de livrare si cost transport. SUNA ACUM 0756826332

Termenul de livrare in cazul produselor in stoc este intre 1 si 3 zile.

Principalul transportator este curierul SAMEDAY. https://sameday.ro/
Imediat cum s-a generat AWB primesti un email sau SMS cu toate informatiile.

METODE DE LIVRARE

Produsele fragile sau voluminoase (ceramica, sticla, mobilier) se efectueaza cu transportatori speciali. Marfa este ambalata pe palet si beneficiaza de asigurare pe toata durata transportului. Majoritatea firmelor de transport pe palet nu opereaza rambursuri. Transportul special nu are optiunea de tracking (urmarire colet). Soferul suna inainte de a ajunge la adresa de descarcare.

Produsele de mici dimensiuni sau nefragile se livreaza cu firmele de curierat rapid SameDay (verifica aici). In cazul in care localitatea dvs. este in afara rutei curierului se vor achita km suplimentari.

** Livrarea pana la domiciliul Cumparatorului inseamna in fata casei / in fata scarii blocului; din punctele de sosire specificate, datorita volumului si greutatii produselor, soferii nostri vor supraveghea doar descarcarea marfii din masina. Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul acesteia de la masina de livrare pana la locuinta!