Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin

Alături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

  1. selectezi ca Metoda de plata, varianta „ Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin  si finalizezi comanda
  2. vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
  3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite
  4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original
  5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni
  6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.
    Mai multe detalii clic aici

Plata in rate

BT STAR CARD 3 sau 6 rate
Garanti BonusCard 3 sau 6 rate
ALPHABANK 3 sau 6 rate
BRD Finance 3 sau 6 rate
Card de credit BRD3 sau 6 rate
EST – CARD AVANTAJ 3 sau 6 rate

Plata cu cardul   

 

 

 

 

Ramburs

achitati la curier in momentul cand ajunge produsul la dvs**
Atentie! plata ramburs este disponibila exclusiv pentru produse mici: baterii, accesorii, sifoane, rigole si seturi de dus.

Transfer bancar sau depunere la Banca Transilvania.

Primiti o factura proforma dupa ce un operator verifica comanda dvs (termen de livrare si oferta de transport special daca este cazul). In cazul firmelor se mentioneaza cod fiscal in campul observatii atunci cand plasati comanda online.

Avans

In cazul in care produsul se aduce la comanda se poate percepe un avans de pana la 50% in functie de valoarea si termenul de livrare al comenzii.

Nu avem optiune de ridicare personala. Produsele se pot vizualiza si comanda exclusiv pe site (shop online). Asiguram consultanta telefonic.

In cazul platilor ramburs pot sa apara costuri suplimentare din cauza faptului ca firmele care transporta produse agabaritice (voluminoase, grele si fragile) nu opereaza cu plati in numerar. In cazul produselor simple procedura se desfasoara normal.

**Observatie:

**Persoanele fizice nu pot plati sume mai mari de 10.000 lei cash (la livrare), iar persoanele juridice au o limitare de 5.000 lei. Pentru comenzile care depasesc aceasta suma, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o varianta diferita de plata.

Ai nelamuriri? Sună un consilier tel: 0756826332