• prețurile brandului KWC AQUAROTTER GMBH  (FRANKE)se vor majora cu 3% începând cu data de 1 Ianuarie 2023
 • prețurile brandului Hatria se vor majora cu 10% începând cu data de 1 Ianuarie 2023
 • prețurile brandului Kludi se vor majora între 3,5 și 5% începând cu data de 1 Ianuarie 2023
 • prețurile brandului Hansgrohe se vor majora între 3,5 și 5% începând cu data de 1 Ianuarie 2023
 • prețurile brandului Geberit se vor majora între 3,5 și 5% începînd cu data de 1 Ianuarie 2023
(Commenting: OFF)

Comunicat GROHE Romania.
WAF este cel mai mare eveniment global de arhitectură, unde comunitatea de arhitectură și design se întrunește pentru trei zile de discuții, expoziții, premii și multe altele. Tema evenimentului din acest an, primul care se va desfășura „în direct” după trei ani, este „Împreună”.
Este o șansă perfectă de a vă întâlni și de a colabora la fața locului. În calitate de sponsor fondator, suntem încântați să primim vizitatorii la standul GROHE. În plus, liderul LIXIL Global Design EMENA, Patrick Speck, va discuta despre modul în care designul și arhitectura pot afecta mediul.
Pentru detalii vizitați: https://fal.cn/3u0dn
(Commenting: OFF)

Gama POLA constă în două tipuri de baterii. Modelele cu gura de scurgere mobilă, disponibile în cinci culori, sunt echipate cu aeratorul NEOPERL, care aerisește jetul de apă, datorită căruia consumul de apă este redus semnificativ. O caracteristică specială a modelului cu o gură flexibilă este un braț de extensie special cu un magnet care facilitează plasarea furtunului în trepied chiar și cu mâinile ude. Două modele cu șape flexibile dedicate interioarelor moderne merită o atenție specială – complet negru și negru în combinație cu cele mai recente elemente la modă în culoarea roz-auriu. Gama largă de culori disponibile face ca robinetul POLA să se potrivească ușor cu orice bucătărie.

Seria POLA include lavoare elegante din oțel dedicate băilor moderne. Forma simplă combinată cu culorile unice reprezintă baza perfectă pentru un interior în stil mansardă. Bolurile pătrate cu colțuri ușor rotunjite au în set dopuri click-clack perfect asortate coloristic. Lavoarele sunt disponibile în trei variante coloristice – auriu, cupru și negru mat – obținute datorită tehnologiei de electroliză în vid, care garantează durabilitatea stratului de acoperire. Materialul de producție, și anume, oțelul inoxidabil, asigură rezistență la temperaturi ridicate și șoc termic. În plus, datorită proprietăților sale care îl fac unul dintre cele mai igienice materiale, vă permite să păstrați lavoarele în curățenie aproape sterilă.

Mai multe despre serie Pola
Tip de mâner: monocomandăMetoda de montare: încastrareDiametrul cartuşului: 35 mmTip de cartuş: ceramicCod: BAP 811PEAN: 5907791182968

Descarca brosura cu toata colectia POLA clic aici

CUMPARA AICI

(Commenting: OFF)

Intra in magazinul online clic aici

 1. Jacuzzi exterior Spa Art, Mimi, 200 x 200 cm, 4 persoane, cu incalzitor
 2. Jacuzzi exterior Spa Art, Bella, 220 x 220 cm, 3 persoane, cu incalzitor
 3. Jacuzzi exterior Spa Art, LiLi, 210 x 160 cm, 2 persoane, 27 jeturi, 2 pompe, cu incalzitor

 

Chiar dacă consider că suprafata curtii tale este prea mica, nu trebuie sa renunti la dorinta de a avea o piscina. O soluție potrivită pentru petrecerea ta la piscina sunt minipiscinele cu hidromasaj, care iti aduc distractie si relaxare. Mai mult de atat, poti amplasa minipiscina spa chiar si in interiorul casei tale daca spatiul si calea de acces iti permite.

Mini piscina poate crea un spatiu intim

O minipiscina de exterior poate face diferenta in curtea ta. Arata grozav si ofera un sentiment de intimitate unic.  Te poti relaxa alaturi de cei dragi seara privind apusul, ori dimineata la rasarit, in zile de weekend sau in orice moment prielnic. Un pahar de vin este singurul accesoriu de care ai nevoie.

Beneficiile pentru sanatate ale mini piscinei cu hidromasaj si cromatoterapie

O piscina cu hidromasaj si cromatoterapie nu mai este privita ca un lux, ci este extrem de utilizate si de recomandata pentru ameliorarea si reducerea durerilor musculare. Stresul si el poate fi redus cu ajutorul hidromasajului si a cromatoterapiei. Mini piscina cu hidromasaj si lumina colorata a ajuta la detensionarea si relaxarea muschilor permitand mintii sa se detaseze de problemele cotidiene.

Mini piscinele jacuzzii avantajoase ca preț

Psicinele cu hidromasaj de exterior sunt mai usor de intretinut si mult mai rentabile. Sunt mai ieftin de instalat, iar costurile produselor chimice pentru igienizare sau a uneltelor de intretinere sunt semnificativ mai mici decat in cazul piscinelor mari. Minipiscinele spa necesita mai putin timp pentru a se scurge apa si au o suprafata mai mica pentru o curatare rapida.

(Commenting: OFF)

Sitting in front of a computer for a long time can lead to back, neck, and even lower back pain. A warm bath can help, but even better is a hydromassage bath. That way, whenever you feel like a refreshing massage, you can relax those aching spots at any time. Learn more here

(Commenting: OFF)

 

Ce trebuie sa faci inainte de a cumpara un mobilier de baie si dupa achizitie:

 • Va recomandam sa respectati instructiunile de utilizare puse la dispozitie de producatori
 • Verificati cine este producatorul mobilierului
 • Verificati perioada de garantie si care este mecanismul de solutionare
(Commenting: OFF)

Vrem ca împreună să facem alegeri mai prietenoase cu planeta, așa că îți vom spune ce fac cei de la KLUDI în sensul acesta.

Transformarea a început în 2019, pas cu pas. Scopul: complet fara plastic!
Economisesc mai mult de jumătate de milion de pungi de plastic în fiecare an, datorită pungilor organice biodegradabile pe care le folosesc la ambalarea produselor Kludi.
Cum fac asta?
✅Noua cutie de ambalare este fabricată din carton ondulat certificat FSC Mix
✅Cel puțin 85% din carton este fabricat din deșeuri de hârtie reciclată
✅Consum redus de energie în procesul producției
✅Lipici natural
✅Cerneală pe bază de apă/fără lac UV nociv pentru mediu, reciclabil 100%
✅Inserții din carton ondulat pentru o protecție mai bună la transport
✅Pungi ecologice fabricate din materii prime regenerabile sau reziduuri din producția alimentară (coji de cartofi)
✅Biodegradabil
✅Colaborare cu parteneri certificați
✅… și toate acestea, într-un design nou și atractiv
Împărtășește-ți părerea cu noi despre sustenabilitate sau trimite-ne sugestii pe email info [at] fanbaie.ro Suntem curioși.

Consultanta gratuita produse KLUDI 0756.826.332

(Commenting: OFF)

Black November la 1000 de produse KOLPASAN Slovenia

 • livrare in toata tara
 • consultanta gratuita
 • Termenul de livrare si oferta de transport se confirma exclusiv telefonic la numarul 0756.826.332 (L-V 8.00-16.30)
 • Perioada promotiei 24-30 noiembrie 2022. Preturile sunt in lei cu tva inclus.
(Commenting: OFF)