Descoperiți un univers în care mânuțele mici întâlnesc inovația mare! Seria Geberit Bambini, distinsă cu premiul iF Design Award 2024, este concepută pentru confortul și siguranța copiilor. #GeberitBambini #KidsDesign FANBAIE este un distribuitor autorizat Geberit. Vă invităm să solicitați consultanță gratuită și oferte personalizate de preț pentru întreaga gamă de produse GEBERIT. Callcenter 0756826332

(0)

Discretă și armonioasă, noua cadă freestanding Sand combină materiale de ultimă generație cu culori moi și elegante pentru a transforma baia într-un spațiu cu adevărat special. Partea interioară vine într-o alegere de alb mat sau lucios, în timp ce pentru exterior, puteți alege dintr-o paletă incredibilă de peste 60 de culori. Bucurați-vă de extazul relaxării totale! Sunați pentru o ofertă de preț personalizată și consiliere gratuită. Livrare în toată țara. Telefon: 0756826332

(0)

Interioarele în stilul 𝗝𝗼𝘆𝗳𝘂𝗹 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝘆 sunt neconvenționale și create cu o sclipire în ochi, asemănându-se unei lumi puțin fermecate. Această tendință încântă, atrage atenția și surprinde cu combinații neconvenționale de forme și culori, pulsând de energie și forme vii.
𝗖𝘂𝗺 𝘀ă 𝗮𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮𝘁𝗶 𝘂𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲𝘀𝘁 𝗮𝗹𝘁𝗲?
👉 Elementele care par a fi preluate din camera unui copil, cum ar fi lampile colorate în nuanțe intense sau pereții mozaicului curcubeu, adaugă un farmec unic spațiilor. Contactează echipa de consultanți FANBAIE pentru oferte personalizate de preț la cazi freestanding. Livrare în toată țara. Telefon 0756826332.

(0)

În lumea noastră din ce în ce mai digitalizată, tehnologiile inteligente sunt deja ferm integrate în viața noastră de zi cu zi. Casa devine din ce în ce mai inteligentă și recunoaște nevoile noastre individuale, rezultând într-un nivel mai ridicat de confort, economii de timp și siguranță. Această tendință progresivă continuă și în baie – un loc care nu mai este doar pentru igiena personală zilnică, ci și pentru relaxare și bunăstare. Datorită tehnologiilor inovatoare pentru casă inteligentă, baia poate fi transformată într-o oază de wellness inteligentă. Controalele de duș digitale KLUDI, în special, contribuie la asigurarea faptului că viitorul băii este fără îndoială inteligent. KLUDI-PUSHTRONIC: digital și intuitiv

Noul sistem de duș îngropat KLUDI-PUSHTRONIC oferă o experiență de duș inteligentă completă. Design-ul este plat și, prin urmare, se integrează în mod elegant în băile moderne – fie că este cromat, negru mat, alb mat, bronz periat, antracit sau aur (acoperire PVD). Cele trei butoane rotative ergonomic modelate permit reglarea volumului de apă pentru doi consumatori și a temperaturii foarte intuitiv. Volumul de apă și temperatura sunt presetate la o rată economică de șapte litri pe minut și o temperatură de 35° Celsius la început. În plus, un lacăt integrat pentru temperatură împiedică apa de duș să devină mai fierbinte de 44° Celsius. Astfel, KLUDI-PUSHTRONIC înscrie puncte nu numai pentru designul său minimalist, ci și pentru funcționalitatea sa maximă și ușurința de utilizare. KLUDI-TOUCHTRONIC: inteligent și ultra-plat

Cu versiunea de vârf inovatoare KLUDI-TOUCHTRONIC, puteți transforma dușul într-un centru de control individual. Interfața elegantă pentru utilizator, realizată din policarbonat negru închis, este încorporată într-un cadru foarte îngust, creând o imagine generală ultra-plată. Este acționat prin apăsarea ușoară a pictogramelor corespunzătoare – pentru momente de duș plăcut deștepte. În plus, până la trei scenarii individuale de duș pot fi programate și apelate convenabil prin atingere. Funcția de încălzire inteligentă de la KLUDI-TOUCHTRONIC este foarte practică. Aceasta permite încălzirea prealabilă a apei la temperatura dorită pentru toți consumatorii, făcând rutina zilnică de duș excepțional de convenabilă.

Mai multă comoditate prin intermediul aplicației

Cu aplicația gratuită S-FLOW, puteți opera comod atât KLUDI-PUSHTRONIC, cât și KLUDI-TOUCHTRONIC prin smartphone sau tabletă. Aplicația poate fi de asemenea folosită pentru a presetare confortabil scenariile de duș dorite sau pentru a apela funcția de încălzire. Funcțiile de întreținere pot fi de asemenea declanșate foarte ușor folosind aplicația. Doriți să aflați mai multe despre consumul dvs. de apă și energie? Pur și simplu accesați diferitele statistici de consum din aplicație.

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA. CALLCENTER LUNI-VINERI 8.00-16.00 TEL. 0756826332

Cu soluțiile avansate și inovatoare ale KLUDI, baia dvs. va deveni și ea parte a casei conectate – pentru o combinație armonioasă între tehnologie avansată și bunăstare personală. Kludi – Forma Apei Kludi GmbH & Co. KG – fondată în 1926 în regiunea Sauerland din Germania – reprezintă aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de armături de înaltă calitate pentru băi și bucătării. Această tradiție ca specialist în armături a dat naștere revendicării că produsele Kludi combină excelenta „calitate germană”, funcționalitate maximă, tehnologii inovatoare și design de primă clasă într-un mod unic. De-a lungul timpului, Kludi a dat mereu impulsuri importante dezvoltărilor din baie și bucătărie cu soluții pionierat. Aproximativ 170 de invenții și peste 100 de brevete pot fi atribuite companiei de dimensiuni medii cu sediul în Menden – precum și numeroase premii de design și inovație renumite. Printre altele, Kludi a fost numit unul dintre „TOP 100 de Inovatori” în sectorul IMM-urilor germane în 2022.

Familia Kludi include aproximativ 750 de angajați în companiile de vânzări și producție din Europa și Asia. În plus față de planta principală complet integrată din Menden, Kludi își fabrică armăturile în Hornstein/Austria și Diósd/Ungaria, precum și în Ras Al Khaimah/Emiratele Arabe Unite. De acolo, sunt exportate în peste 100 de țări. Kludi face parte din grupul RAK Ceramics din 2022.

(0)

În tumultul vieții de zi cu zi, câteodată tot ce îți dorești este să poți scăpa de agitația orașului și să te poți retrage într-un spațiu al confortului și al relaxării. Cu FANBAIE, această oază de liniște poate deveni realitatea ta chiar la tine acasă. Cu o gamă variată de produse de lux și servicii premium, FANBAIE te ajută să-ți transformi locuința într-un adevărat sanctuar al rafinamentului și al relaxării.

Produse de Calitate, Marcile de Lux pe Care Le Iubești

FANBAIE aduce la tine acasă cele mai exclusiviste produse de marcă pentru a-ți oferi o experiență de neegalat în confort și relaxare. Indiferent dacă îți dorești un jacuzzi exterior sau interior, o cadă cu hidromasaj, o saună tradițională sau una cu infraroșu, sau chiar un vas de WC premium cu funcție de bideu, FANBAIE are tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul spațiu de relaxare personal.

Plată în Rate Cu TBI Bank – 100% Online

Pentru a face accesibile aceste produse și servicii exclusive, FANBAIE colaborează cu partenerul său, TBI Bank, oferind posibilitatea de plată în rate 100% online. Este mai ușor ca niciodată să îți transformi casa într-un loc de lux și confort, fără să-ți depășești bugetul.

Solicitați Creditul Online – Simplu și Rapid

Cu TBI Bank, procesul de solicitare a creditului este extrem de simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea online, iar contractul este semnat electronic. Fără drumuri la bancă sau formulare nesfârșite – ai nevoie doar de buletin și de câteva minute libere pentru a completa cererea.

Flexibilitatea pe Care o Cauți

TBI Bank înțelege că fiecare client are nevoi și bugete diferite, de aceea oferă flexibilitate în perioada de rambursare a creditului, între 12 și 60 de luni. Ai posibilitatea să ajustezi perioada de rambursare în funcție de ritmul bugetului tău, astfel încât să te simți confortabil în gestionarea plăților.

Experiență Premium în Servicii

FANBAIE nu oferă doar produse de lux, ci și servicii premium pentru a-ți asigura o experiență completă. Vorbim despre consiliere tehnica, callcenter luni-vineri, 8.00-16.00, servicii livrare, optional servicii pune in functiune, optional servicii de mentenanta in functie de sezon iarna vara, comercializare piese de schimb post garantie, comercializare consumabile exemplu filtre piscina, etc. FANBAIE este alături de tine în fiecare pas al drumului către confortul absolut.

Transformă-ți Visul în Realitate

Indiferent că vrei să te răsfeți pe cont propriu sau să împărtășești această experiență cu familia și prietenii, FANBAIE îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma visul în realitate. Iar totul se întâmplă rapid și fără bătăi de cap, pentru ca tu să te poți bucura de confortul și relaxarea pe care le meriți, direct la tine acasă.

Cu FANBAIE și TBI Bank, luxul și confortul sunt la doar câteva clicuri distanță. Transformă-ți casa într-un adevărat paradis al relaxării și bucură-te de fiecare moment petrecut într-un spațiu dedicat doar ție.

Suna acum ! 0756826332

(0)

Härkingen/Gunzgen, 28 Februaryie2024

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms – compania crește și se apropie de compania-mamă elvețiană RONAL GROUP.
RONAL Bathrooms își dezvăluie noua identitate de brand și noua familie de mărci la Salone Del Mobile din Milano.

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms

Grupul SanSwiss devine RONAL Bathrooms, noua divizie de baie și wellness a RONAL GROUP cu sediul în Härkingen/Gunzgen, Elveția. Începând cu 1 februarie 2024, holdingul elvețian SanSwiss AG a fost tranzacționat ca RONAL Bathrooms AG. Companiile europene de vânzări SanSwiss vor fi redenumite la 1 aprilie 2024 și ulterior. RONAL Bathrooms este o filială deținută integral de RONAL GROUP, iar noul nume subliniază apropierea sa de RONAL GROUP.

Oliver Brauner, CEO al RONAL GROUP: „Noua divizie RONAL Bathrooms pentru băi și wellness va crește treptat. Aceasta completează activitatea principală a RONAL Wheels, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj ușor pentru autoturisme și vehicule comerciale.”

Olivier Gunther și Sebastian Hainz, Co-Directori Generali ai noului redenumit RONAL Bathrooms AG: „Schimbarea numelui cu o nouă identitate de brand recunoaște creșterea companiei și, de asemenea, faptul că ne-am dezvoltat mult mai mult în direcția unui furnizor de soluții complete și partener de încredere pentru sectorul de baie și wellness, prin extinderea portofoliului de mărci și produse și achizițiile GLASS 1989 (Italia), KAROL Italia (Italia) și KUDOS Group (Marea Britanie) anul trecut. Vom continua să creștem cu RONAL Bathrooms, investind anticiclic în piață și, împreună cu compania-mamă elvețiană, comunicăm un angajament clar și pe termen lung față de piața de instalații sanitare în prezentarea noastră externă.”

Patru mărci, o singură filozofie – cu noul brand de produse RONAL în centru

Marca de produse SanSwiss cu gama sa bine-cunoscută și cuprinzătoare de cabine de duș și cădițe de duș de înaltă calitate se numește acum RONAL, rămâne competența de bază a RONAL Bathrooms și formează centrul unei familii de mărci inovatoare pentru comerțul specializat în instalații sanitare și wellness de înaltă calitate.

Alte trei mărci inovatoare – KUDOS, GLASS 1989 și KAROL – completează portofoliul general al RONAL Bathrooms pentru a forma un furnizor complet de produse de înaltă calitate.

KUDOS completează cabinele de duș inovatoare, paravanele de tip walk-in, camerele umede și cădițele.
Căzile și mobilierul de baie elegant, fabricate în Italia, marca KAROL și produsele speciale de wellness, marca GLASS 1989, proiectate și fabricate tot în Italia, completează experiența de baie și wellness. Ceea ce au în comun toate mărcile RONAL Bathrooms este pasiunea pentru tehnologia inovatoare, măiestria perfectă, designul excepțional și serviciile complete. Promisiunea calității: Împreună creăm o experiență unică pentru clienții noștri. Cu diversitatea deosebită a portofoliului său, RONAL Bathrooms redefinește posibilitățile de design ale băii moderne. Acest lucru este comunicat de principiul călăuzitor: „Arta băilor moderne”. Noua identitate de brand a familiei de branduri RONAL Bathrooms și primele patru compoziții inovatoare RONAL Bathrooms vor fi prezentate la Salone del Mobile din Milano, Italia, 16 aprilie 2024, Hala 06, Standul D25.

Despre RONAL Bathrooms
RONAL Bathrooms (fosta SanSwiss) cu mărcile RONAL, KUDOS, KAROL și GLASS 1989 și aproape 500 de angajați vor fi noua divizie de baie și wellness a grupului elvețian RONAL cu sediul în Härkingen / Gunzgen, Elveția, începând cu 1 aprilie 2024. Unitățile de producție sunt situate în Republica Cehă, Italia și România, Marea Britanie și Africa de Sud. Companiile de vânzări ale RONAL Bathrooms cu activități în cele mai importante țări europene și piețe de peste mări selectate sunt situate în Franța, Germania, Italia, Polonia, Republica Cehă, Elveția, România, Marea Britanie și Africa de Sud.

RONAL Bathrooms AG, former SanSwiss
Mittelgäustrasse 81
CH-4617 Gunzgen
+41 62 389 01 40
www.sanswiss.com
from 1 April 2024 www.ronalbathrooms.com

Contact Press RONAL Bathrooms
Sibylle Hamann Press Office and R.P.
Tel: + 49 151 55731299
E-mail: [email protected]

International Press Office and R.P.
Gagliardi & Partners
Nicolò Soranzo
Tel: +39 049 657311
E-mail: [email protected]

Despre RONAL GROUP
Compania, cu sediul central în Härkingen, Elveția, are peste 6.500 de angajați în întreaga lume, în două divizii diferite. Divizia RONAL Wheels este unul dintre cei mai importanți producători de jante din aliaj ușor pentru autoturisme și vehicule comerciale. RONAL Bathrooms produce produse de înaltă calitate pentru sectorul băilor și wellness-ului. Facilitățile de producție ale ambelor divizii sunt situate în douăsprezece țări din întreaga lume. Mai multe informații despre RONAL GROUP pot fi găsite la ronalgroup.com

RONAL GROUP
Lerchenbühl 3
CH-4624 Härkingen
+41 62 389 05 10
www.ronalgroup.com

(0)

Suntem unul dintre cele mai mari branduri de ceramică din lume. Ne specializăm în plăci de perete și pardos, gresie și faience porțelanate, articole sanitare, robinete și vajillas, cu capacitatea de a produce 118 milioane de metri pătrați de plăci, 5,7 milioane de bucăți de articole sanitare, 26 milioane de bucăți de vajillas de porțelan și 2,6 milioane de bucăți de robinete pe an, la cele 23 de unități de producție de vârf din Emiratele Arabe Unite, India, Bangladesh și Europa. Cel mai mare brand de ceramică din lume, fondat în 1989 și cu sediul central în Emiratele Arabe Unite, servim clienți în peste 150 de țări printr-o rețea de centre operaționale în Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia, America de Nord și de Sud și Australia. În cadrul operațiunilor noastre globale, angajăm aproximativ 12.000 de angajați din peste 40 de naționalități. Suntem o companie listată public pe Bursa de Valori din Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, și pe Bursa de Valori din Dhaka, din Bangladesh, și ca grup avem o cifră de afaceri anuală de aproximativ 1 miliard de dolari SUA.

(Commenting: OFF)

Salveaza timp si energie! Optează pentru noul set gata de asamblare recomandat de FANBAIE. FANBAIE îți propune un pachet complet, cu produse premium, de la branduri de top, fabricate în EUROPA.

Setul include următoarele:

 • Vas WC suspendat Gala Jazz, în alb, cu capac slim cu închidere lentă softclose (GAL28172+51228)
 • Rezervor incastrat Tece Base cu cadru, acționare frontală, set de fixare, izolare fonică și clapetă TECEnow, în crom lucios
 • Set accesorii Bisk Oregon, format din 6 piese (BIS79719), în crom satin. Instalarea se face cu suruburi. Accesoriile au suprafață cromată și recipiente din sticlă mată. Setul include: inel pentru prosop, suport pentru prosop de 600 mm, carlig dublu, suport pentru hârtie igienică cu aparatoare, săpunieră cu suport și pahar cu suport.
 • Garanție de producător de 10 ani pentru ceramică și rezervor, și de 2 ani pentru accesorii.

CUMPARA AICI

Opțional, poți comanda:

 • Bideu suspendat Gala Jazz (GAL2836201), cu dimensiunile 54.5×36 cm
 • Lavoar Jazz, fie incastrat, fie suspendat
 • Piedestal sau semipiedestal pentru lavoarul Jazz

In Oradea si imprejurimi asiguram (prin reteaua de parteneri FANBAIE), contracost, serviciul de montaj vas wc. Ne poti contacta pe email pentru o oferta de pret.

Echipa FANBAIE oferă consiliere tehnică gratuită și livrare în toată țara.

Pentru a trece la următorul nivel, alege un vas WC cu funcție de bideu – clic aici pentru a descoperi ofertele disponibile.

Pentru recenzii si idei de amenajari interioare bai moderne,va invitam pe grupul nostru de facebook cu peste 30.000 membri clic aici

FANBAIE comercializeaza obiecte sanitare si de la alte branduri precum GEBERIT, GROHE, KOLO, IDEAL STANDARD, DURAVIT, RAK.

(Commenting: OFF)

Blogul FANBAIE sustine tinerii antreprenori la inceput de drum prin marketing si colaborari win-win. Publicam in continuare cateva ganduri primite de la arh. Lorena Minciunescu despre antreprenoriat.

Sunt Lorena Minciunescu, arhitect pasionat de designul interior, și în urmă cu aproximativ un an am început drumul antreprenorial. Arhitectura și designul interior sunt domenii în care opțiunea de „work from home”, ca angajat, nu prea este posibilă, și am ales această cale pentru a nu părăsi cuibul cu cei doi pui înainte de vreme.

Pregătirea mea profesională a început acum 12 ani: perspectiva, desen tehnic, teoria culorilor, acestea au continuat cu facultatea de arhitectură: geometrie, fizică, construcții, materiale de construcție, istoria artei, istoria arhitecturii, psihologie, legislație, urbanism, studiul formelor și al culorilor, design, multe proiecte de arhitectură etc.

În acești ani de pregătire, pe lângă elementele tehnice, am pus accent în mod special pe conceptul proiectelor, pe grafica de prezentare și pe modul în care am spus povestea proiectelor mele. Chiar dacă în parcursul meu ca angajat aceste lucruri nu au fost apreciate, am fost plăcut surprinsă să aflu că sunt extrem de utile în cariera de antreprenor. M-a bucurat să-mi pot face singură site-ul de prezentare, să pot face cu ușurință grafica, logo-uri, fotografie, pictură etc.

Ca fiecare antreprenor, la început de drum, mi-aș dori să mă multiplic să pot face mai multe și mai bine, dar ziua de lucru este scurtă și mă așteaptă copiii. Pentru că știu cum este la început, vreau să împărtășesc și cu voi aceste cunoștințe acumulate pe parcursul anilor în care am lucrat mult cu formă, culoare și concept.

Dacă aveți o întrebare punctuală legată de partea vizuală a afacerii voastre (grafică, branding și identitate vizuală, design interior), o puteți adresa pe email și o să revin cu un răspuns cât de repede îmi este cu putință.

Îmi iubesc meseria și îmi place să lucrez cu oameni care pun suflet în ceea ce fac și înțeleg că designul de interior și arhitectura de calitate sunt inspirate de oameni și din modul în care aceștia trăiesc și interpretează spațiile cu care au contact.

Eu mă ocup cu design de interior (rezidențial, horeca, spații comerciale, locuri de joacă pentru copii) și arhitectură (locuințe individuale, pensiune/hotel de dimensiuni mici și medii). Am o percepție amplă asupra proiectelor și îmi este ușor să mă axez pe concept, partea de branding și identitate vizuală.

Vă doresc mult succes în drumul vostru antreprenorial!

Arhitect Lorena Minciunescu
0746 851 552
[email protected]
https://cubium-architectura.ro
P.S. Am înțeles de la oamenii cu experiență în antreprenoriat că primii 3 ani sunt mai grei… Sperăm că după 3 ani o să fie mai bine.

(Commenting: OFF)

 • T008201 VAS WC TESI AQUABLADE BTW I.O.
 • T008701 VAS WC TESI AQUABLADE I.O.
 • T0087V1 VAS WC TESI AQUABLADE, EVACUARE LATERALA, 66.5X36.5, ALB MAT
 • T5560V3 VAS WC TESI BTW AQUABLADE 66.5X36.5 SILK BLACK new
 • T007701 VAS WC TESI BTW AQUABLADE PENTRU REZERVOR INCASTRAT
 • T0077V3 VAS WC TESI BTW AQUABLADE PENTRU REZERVOR INCASTRAT SILK BLACK
 • T0082V1 VAS WC TESI BTW AQUABLADE, 66.5X36.5, ALB MAT
 • T008301 VAS WC TESI I.O.
 • T007801 VAS WC TESI SUSPENDAT
 • T007901 VAS WC TESI SUSPENDAT AQUABLADE
 • T0079V1 VAS WC TESI SUSPENDAT AQUABLADE, 53.5X36.5, FIXARE COMPLET ASCUNSA, ALB MAT
 • T0079V3 VAS WC TESI SUSPENDAT AQUABLADE,53.5X36.5, FIXARE COMPLET ASCUNSA, NEGRU MAT
 • T558801 VAS WC TESI SUSPENDAT RIMLESS+ CU FUNCTIE DE BIDEU FIXARE COMPLET ASCUNSA EASYFIX+, 53X36 CM, ALB (DOAR CU CAPAC WC EASYFIX+)
 • T5588V3 VAS WC TESI SUSPENDAT RIMLESS+ CU FUNCTIE DE BIDEU FIXARE COMPLET ASCUNSA EASYFIX+, 53X36 CM, SILK BLACK (DOAR CU CAPAC WC EASYFIX+)

SUNA IN CALLCENTER! Pentru oferte personalizate de pret, pentru consiliere tehnica gratuita.

Tesi – Modern prin natura sa
TESI este un exemplu minunat de formă extrem de funcțională care prezintă o frumusețe rafinată. Subțire, elegantă și agilă: este adaptată precis pentru a se potrivi nevoilor ambientale și celor ale cotidianului. Se potrivește fără efort în fiecare rol și reușește totdeauna să atingă un echilibru perfect. Liniile sale ușor geometrice și tehnologia de spălare inovatoare Aquablade transformă o baie într-un spațiu modern și plăcut.

Pe langa vase wc la FANBAIE puteti comanda: rezervor wc cu rama incastrata, capac wc, perie wc, suport hartie igienica si multe alte accesorii.

(Commenting: OFF)