Renovare baie 2022: preturi si idei

Renovare Baie Pret 2021 2022. Ai luat in calcul ca anul acesta sa incepi renovarea unui apartament sau renovarea unei bai?
Sună un consilier tel: 0756826332 (tehnic, oferte personalizate de pret)

Esti curios cat costa renovarea unei bai ? Iti recomandam sa ne contactezi (telefonic sau pe email) pentru o prima evaluare a situatiei curente si pentru furnizarea unor categorii de cost necesare stabilirii unui buget fie pentru o baie mica de apartament, fie pentru o baie cu o suprafata mai mare.

Ţinând cont de doar câteva trucuri, orice spaţiu, indiferent de dimensiunile acestuia, poate arata spectaculos. Cunoscând mici trucuri de care trebuie să ţii cont atunci când amenajezi un spaţiu, poţi transforma un spaţiu înghesuit, în care domină haosul, într-unul organizat şi linistit, creându-se, astfel, ordine şi o senzaţie de echilibru.
Cromatică băii e extrem de importantă, alegeţi să investiţi în materiale de calitate şi cereti mai multe păreri înainte de a alege faianţa şi gresia. Ambele trebuie să fie din aceeaşi gamă şi să se completeze reciproc. Studiaţi de la bun început să nu aveţi tubulatura şi conductele aparente, vizibile, acestea pot fi încastrate în pereţi.

Incercaţi să luaţi în considerare următoarele aspecte practice:
– nu încărcaţi pereţii cu piese mari, încercaţi încastrarea sau alegerea celor mai plate corpuri
– să nu aveţi tubulatura şi conducte aparente, vizibile, acestea pot fi încastrate în pereţi
– nu aveţi nevoie de cel mai mare lavoar
– alegeţi un vas WC de calitate, nu-l veţi schimba niciodată
– duşul poate fi suficient în cazul în care baia nu este foarte mare, e mai practic, nu e obiect de epatare, alegeţi-l simplu
– folosiţi spaţiul de sub lavoar ca spaţiu pentru depozitare, e vital
– asiguraţi-vă că aveţi ventilare pentru a evita igrasia şi mucegaiul
– alegeţi culori deschise pentru spaţiile mici pentru senzaţia de spaţiu larg
– o oglindă mare măreşte spaţiu considerabil

Mai jos aveti cateva exemple de cadre de montaj rezervor incastrate. Preturile sunt valabila in perioada 1-30 iunie 2022. Pentru oferte actualizate puteti suna la numarul 0756826332 

 

Descopera o oferta speciala clic aici 

Aboneaza-te gratuit la canalul nostru de YouTube clic aici

 

Nou! Categorie MATERIALE DE CONSTRUCTII, clic aici