Renovare baie 2019: preturi si idei

Renovare Baie Pret 2019-2020. Ai luat in calcul ca anul acesta sa incepi renovarea unui apartament sau renovarea unei bai?

01.12.2019 AM LANSAT CAMPANIA WINTER SALE. Branduri de top la preturi promo VEZI OFERTELE AICI

Esti curios cat costa renovarea unei bai ? Iti recomandam sa ne contactezi (telefonic sau pe email) pentru o prima evaluare a situatiei curente si pentru furnizarea unor categorii de cost necesare stabilirii unui buget fie pentru o baie mica de apartament, fie pentru o baie cu o suprafata mai mare.

Ţinând cont de doar câteva trucuri, orice spaţiu, indiferent de dimensiunile acestuia, poate arata spectaculos. Cunoscând mici trucuri de care trebuie să ţii cont atunci când amenajezi un spaţiu, poţi transforma un spaţiu înghesuit, în care domină haosul, într-unul organizat şi linistit, creându-se, astfel, ordine şi o senzaţie de echilibru.
Cromatică băii e extrem de importantă, alegeţi să investiţi în materiale de calitate şi cereti mai multe păreri înainte de a alege faianţa şi gresia. Ambele trebuie să fie din aceeaşi gamă şi să se completeze reciproc. Studiaţi de la bun început să nu aveţi tubulatura şi conductele aparente, vizibile, acestea pot fi încastrate în pereţi.

Incercaţi să luaţi în considerare următoarele aspecte practice:
– nu încărcaţi pereţii cu piese mari, încercaţi încastrarea sau alegerea celor mai plate corpuri
– să nu aveţi tubulatura şi conducte aparente, vizibile, acestea pot fi încastrate în pereţi
– nu aveţi nevoie de cel mai mare lavoar
– alegeţi un vas WC de calitate, nu-l veţi schimba niciodată
– duşul poate fi suficient în cazul în care baia nu este foarte mare, e mai practic, nu e obiect de epatare, alegeţi-l simplu
– folosiţi spaţiul de sub lavoar ca spaţiu pentru depozitare, e vital
– asiguraţi-vă că aveţi ventilare pentru a evita igrasia şi mucegaiul
– alegeţi culori deschise pentru spaţiile mici pentru senzaţia de spaţiu larg
– o oglindă mare măreşte spaţiu considerabil

renovare baie pret 2019
renovare baie pret 2019

Socializam pe pagina de facebook click aici

 

Intram zilnic in direct pe YouTube. Descoperă noutati si oferte exclusive. Aboneaza-te gratuit la canalul nostru de YouTube clic aici si primesti automat notificare.

tags

renovare baie pret 2019, renovare baie apartament, renovare baie mica, costuri renovare baie, pret renovare baie, renovare baie pret, cost renovare baie, firma renovare baie, idei renovare baie, renovare bai, renovare baie bloc, renovare baie poze