Obiecte sanitare de lux

Promotia lunii martie 2020 la obiecte sanitare de lux RAVAK: acceseaza www.ravak.ro, alege produsele preferat si trimite-ne un email info@fanbaie.ro pentru o oferta de pret personalizata. Negociaza proiectul de renovare baie cu FANBAIE!

Chiuvetele si vasul WC reprezintă fundamentul unei băi igienice, care te va cuceri prin calităţile sale estetice şi prin funcţiile practice.

Bai de lux, Mobilier baie lux

Mobilierul RAVAK reprezintă o combinaţie unică de materiale de primă clasă, măiestrie şi precizie. Folosim mecanisme de deschidere de la cei mai prestigioşi producători din Europa. Materialele corpurilor de baie sunt impregnate cu tehnologia AMT (tratament anti-umiditate), care face faţă testelor celor mai provocatoare medii înconjurătoare. Pasul următor este trecerea fiecărei piese prin mâinile profesioniştilor noştri care le asamblează cu precizie şi originalitate.

Cazi de baie lux, Cada hidromasaj lux

Avem o singură viață, de ce să nu ne bucurăm de ea? Salvează ceva timp și pentru tine și bucură-te de frumusețea vieții savurând-o într-o cadă confortabilă. La RAVAK găsești o cadă pentru fiecare baie. De la cele speciale, de dimensiuni mici pentru spații mici, la cele asimetrice, în care puteți face și un duș confortabil, sau o cadă clsică freestanding, care are o trăsătură dominantă în fiecare baie. La majoritatea căzilor se poate monta un paravan pentru cadă și astfel poți face și un duș confortabil. Pe de altă parte, dacă alegi o cadă dreaptă, poți alege și un paravan de cadă corespunzător și să obții un spațiu generos pentru duș.

Baterii de lux

Baterii de calitate, RAVAK
Bateriile noastre sunt realizate din alama de înaltă calitate, a cărror suprafață este formată dintr-un strat suficient de gros de crom. Practica a dovedit că mânerele lor ergonomice oferă o manipulare plăcută și ușoară. Bateriile de calitate RAVAK, au cartușe în special din ceramică, cu funcționare continuă și lină, care este garantată prin testarea la mai mult de 700.000 de mișcări. Pentru baterii oferim garantate timp de 5 ani. Practic, nu se creează depuneri pe perlatorul format din mai multe site din plastic. Bateriile RAVAK nu sunt dăunătoare sănătății, sunt certificate de către autorități independente și sunt ușor de instalat la racordurile de apă.