Noul modul Geberit DuoFresh

Noul modul Geberit DuoFresh este un mod sigur si simplu pentru a oferi baii tale aerul proaspat de care are nevoie. Acest modul extrage aerul viciat direct din vasul WC cu ajutorul filtrului ceramic, il purifica, ca mai apoi sa il intoarca in baie.

  • Geberit actuator plate Sigma50 odour extraction

Modulul Geberit DuoFresh de extragere a mirosurilor cu lumină de orientare

Noul modul de extracție a mirosurilor pentru toalete Geberit poate fi instalat pe toate rezervoarele încastrate din gama Sigma. În plus față de un filtru de aer, el are de asemenea o lumină de orientare și o inserție pentru pastile odorizante. În anumite condiții, sistemele de toaletă existente pot fi, de asemenea, echipate ulterior cu modulul de extracție a mirosului.

Modulul de extracție a mirosului Geberit elimină mirosurile neplăcute direct din vasul WC. Extrage aerul prin conducta de spălare și supapa de spălare, îl purifică folosind un filtru tip fagure, ceramic și apoi îl readuce în cameră. De asemenea, oferă următoarele funcții:

  • O lumină de orientare cu LED-uri în spatele clapetei asigură iluminarea discretă atunci când mergeți la toaletă pe timp de noapte. Lumina este controlată de un senzor de proximitate, care asigură faptul că extracția aerului și lumina de orientare sunt automat pornite și oprite. Setările senzorului de proximitate pot fi personalizate prin intermediul aplicației.
  • Compartiment pentru pastile odorizante. Aceste pastile colorează apa în albastru și degajă un parfum proaspăt.

Instalare și consumabile

Instalarea este simplă și bine gândită. Singura cerință este o conexiune la sistemul de alimentare cu 230 V.

  • Cu excepția transformatorului, toate componentele sunt instalate prin deschiderea clapetei din dreptul rezervorului. În conformitate cu reglementările, transformatorul este stocat în altă parte – cum ar fi într-o cutie de montaj cu deschidere de serviciu.
  • Transformatorul este vândut sub un număr separat de articol.
  • Cu câteva excepții, toate clapetele de acționare din gama Sigma pot fi combinate cu modulul de extracție a mirosurilor. Clapetele de acționare din seriile mai vechi trebuie înlocuite în cazul unei montaje ulterioare.
  • Datorită unui mecanism special, clapeta de acționare poate fi deschisă ușor, oferind un acces facil pentru înlocuirea consumabilelor.
  • Inserția pentru pastilele odorizante este amplasată într-o poziție ușor accesibilă în spatele clapetei de actionare.
  • Filtrul cu fagure ceramic este de asemenea ușor de accesat și poate fi înlocuit de către utilizatorul final.
  • Intensitatea luminii de orientare și durata ei de timp pot fi personalizate de utilizatorul final prin intermediul aplicației.

Atât filtrul cu fagure de ceramică, cât și pastilele odorizante pot fi comandate prin intermediul showroomurilor Geberit.