Baterie lavoar perete: recomandari FANBAIE

Renovarea unei bai sau o amenajare interioara poate inseamna si inlocuirea bateriilor de lavoar.

Bateriile de lavoar cu montaj pe perete sunt preferatele designerilor de interior si arhitectilor cand vine vorba despre o baie moderna.

In categoria bateriilor cu montaj pe perete exista si baterii retro (afla mai multe detalii pe email).

Baterie lavoar baie cu montaj pe perete sau cu montaj pe lavoar

Baterie lavoar / chiuveta baie cu senzor sau fara senzor.
Baterie lavoar baie monocomanda sau dubla comanda.

Baterie lavoar pe blat. Teoretic orice baterie care se monteaza pe lavoar, poate fi montata si pe blat.  Conteaza tipul de lavoar ales. Majoritatea celor care sunt in cautare de “baterie lavoar pe blat” se refera la bateriile inalte care se monteaza langa un lavoar pe blat. Daca ati comanda chiuveta din alta parte, va recomandam sa va consultati cu echipa FANBAIE pentru alegerea unei baterii.

Baterie lavoar ieftina. Cateva recomandari FANBAIE pentru clientii in cautare de ieftin.
Din punctul nostru de vedere ieftin inseamna calitate la pret redus sau, altfel spus, promotii si lichidari de stoc la branduri de renume. Va recomandam serviciul PRICE ALERT prin care noi te notificam automat cand scade pretul sau avem o promotie speciala la produsele tale preferat. Serviciul se adreseaza clientilor care nu se grabesc sa faca achizitia. Pentru mai multe detalii si activarea serviciului ne poti contacta pe email.

baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete
baterie lavoar perete

Bateriile din baia dumneavoastră, deși sunt elemente mici, au un impact foarte mare. Având în vedere că reprezintă pete de strălucire în baie, trebuie să acordați o mare atenție procesului de alegere a acestora. La fel ca și în cazul celorlalte utilități din baie, bateriile accentuează stilul pe care vă doriți să-l imprimați băii dumneavoastră. În ceea ce privește bateriile, înainte de a le achiziționa trebuie să aveți în vedere două mari aspecte.

1.      DESIGN

În materie de design, este foarte important să vă hotărâți asupra zonei în care doriți să vă plasați baia. Cu alte cuvinte dacă sunteți fascinați de trecut, atunci ar fi de preferat să alegeți baterii retro. Optând pentru un astfel de stil al bateriilor de baie, conferiti întregii încăperi un aer “old fashion”. În acest caz aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă mai largă de materiale, unele chiar prețioase, dacă vă permite bugetul. Dacă nu vă pasionează stilul retro, și vă doriți un aer modern în baie, atunci trebuie să vă îndreptați către un stil mai modern în ceea ce privește bateriile de baie. Luați în calcul celelalte elemente pe care le aveți în baie, și încercați ca stilul acestora să fie apropiat de stilul bateriilor pe care le alegeți.

2.      PREȚ

Prețul este un element foarte important atunci când vă gândiți să achiziționați baterii pentru baia dumneavoastră. Acest aspect se află în strânsă legătură cu cel amintit mai sus, și anume design-ul. În cazul în care alegerea dumneavoastră este aceea a stilului retro, este necesar să aveți în vedere faptul că, dacă baia dumneavoastră se vrea a fi una de lux cu aer retro, va trebui să alegeți baterii dintr-un material prețios, pentru a păstra intact acest stil. Materialele prețioase vin cu prețuri puțin mai ridicate, în schimb dacă nu sunteți adepți ai luxului, puteți găsi baterii vintage la prețuri mai accesibile din materiale obișnuite, cum ar fi crom. Același lucru este valabil și în cazul stilului modern. Aici prețurile variază în funcție strict de design spre deosebire de stilul retro unde materialul influențează prețul. Astfel in funcție de design, și mai ales de detaliile tehnice ale bateriilor, prețurile oscilează. Cu toate acestea aveți posibilitatea să achiziționați baterii de baie moderne la prețuri accesibile, dacă baia dumneavoastră e una obișnuită, și bineînțeles dacă aveți o baie pompoasă cu multe obiecte scumpe, este necesar să achiziționați si baterii scumpe.

În cazul bateriilor de baie, design-ul și prețul reprezintă cele mai importate aspecte pe care trebuie să le luați în calcul atunci când sunteți pe cale să le achiziționați. Faceți o analiză a bugetului pe care îl aveți la dispoziție și a stilului prezent în baia dumneavoastră.