Sale!

BIDEU CONNECT AIR SUSPENDAT

847 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

211.75 Lei x 4 rate

Cod produs: E026601 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Bideu suspendat cu fixare ascunsa IDEAL STANDARD seria CONNECT AIR E026601
Dimensiune: 540x360x405 mm.
Modelul BIDEU CONNECT AIR suspendat din portelan , culoare alb cu un design rotunjit senzual. Vasul bideu are orificiu de preaplin si se livreaza cu gaura pentru baterie. Bateria si ventilul cu sifon se comanda separate. Produsul se fixeaza pe o rama IDEAL STANDARD, GEBERIT, TECE (suruburile de fixare si teava de evacuare se livreaza impreuna cu rama). Pentru a separa spatiul destinat bideului de restul baii se poate folosi un element despartitor.

Nu se poate atasa capac de bideu.

Garantie 25 ani.

Produs fabricat de Ideal Standard.

Informații suplimentare

Brand

Culoare

FORMA

Tip montare

Despre Ideal Standard

Ideal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii, Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte.

Misiunea pe care si-o asuma este de a inspira si de a contribui la implementarea oricaror concepte de design prin depasirea constanta a limitelor posibilului. Unul dintre scopurile cu care se mandresc este atingerea unei eficacitati ireprosabile, prin imbinarea unui sistem superior de igiena, confort superior si design perfectionist.