Sale! livrare gratuita

Bideu Ideal Standard CONNECT AIR stativ

689 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

172.25 Lei x 4 rate

Cod produs: E018001 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Bideu pe pardoseala Ideal Standard Connect Air

Nu include: baterie, capac, cadru

Specificatii tehnice bideu pe pardoseala Ideal Standard Connect Air

Montare: pe pardoseala
Material: ceramic
Evacuare din spate
Dimensiuni:360 x 550 x 400 mm
Include setul de montare
Model: back-to-wall cu fixare ascunsa
Cu orificiu pentru baterie bideu
Colectia Connect Air este clasic si practic, stilizat si eficient. Marginile sale subtiri si liniile curbe ofera o nota degajata, de spatiu, in orice baie; in timp ce tehnologia exclusiva de spalare Aquablade si gama larga de solutii ofera variante pentru un spatiu de relaxare si comfort. Este solutia perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea, comfortul si stilul personal.

Informații suplimentare

Brand

Culoare

FORMA

Tip montare

Despre Ideal Standard

Ideal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii, Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte.

Misiunea pe care si-o asuma este de a inspira si de a contribui la implementarea oricaror concepte de design prin depasirea constanta a limitelor posibilului. Unul dintre scopurile cu care se mandresc este atingerea unei eficacitati ireprosabile, prin imbinarea unui sistem superior de igiena, confort superior si design perfectionist.