Solutie anticalcar cabina dus

Solutie anticalcar cabina dus.Soluţii pentru întreţinere

Cea mai buna ingrijire este direct de la producător

Aproape toate produsele comune de curățare și dezinfectare conțin cloruri sau alte substanțe agresive care pot deteriora iremediabil produsele din baie . Din acest motiv, firma RAVAK a ales să dezvolte propriile soluții de curățare, a căror efecte sunt testate regulat, iar compania garantează total pentru eficiența și siguranța acestora. Evitați să utilizați în baia voastră soluții de curățare netestate !

Cabinele noastre de duș, ușile și paravanele dotate cu geamuri de sticlă, sunt prevăzute cu suprafața originală de protecție numită RAVAK AntiCalc® , aplicat pe sticlă în ciclurile de fabricație și previne ca praful și sedimentele din apă să se lipească de sticlă. În loc să rămână pe sticlă, picurii de apă vor aluneca în partea inferioară a acesteia. Stratul protector este pe deplin rezistent la soluțiile comune de curățare a ferestrelor, dar este necesară o întreținere periodică. Recomandăm înnoirea stratului protector folosind RAVAK Anticalc Conditioner odată la două luni sau până la șase luni, în funcție de frecvența utilizării, precum și în funcție de duritatea apei.
De la profesionaliști

Soluțiile profesionale de curățare sunt puse la dispoziție de un producător experimentat în fabricarea cabinelor și a cădițelor de duș.COMANDA ONLINE RAVAK AntiCalc Conditioner. Comanda aici

Promotie: livrare gratuita daca platesti cu cardul pe site.


solutie anticalcar cabina dus