Designerul de interior Bianca Rozalia Popa – cand pasiunea devine cariera

Asa s-a intamplat in cazul designerului de interior, Bianca Rozalia Popa. Pasionata de simtul frumosului si de amenajari interioare, Bianca Interior Design ofera servicii personalizate de design interior, ofera atentie si intelegere in construirea unor relatii puternice cu clientii. Astfel, intelege foarte bine cerintele acestora si se asigura ca la finalizarea proiectului, fiecare client este deplin multumit, lucru ce se poate vedea si din feedback-urile primite pe pagina de Facebook si nu numai.

Studiile de specialitate stau la baza dezvoltarii activitatii ei in aria interior design-ului.

Serviciile pe care le ofera, cuprind alegerea mobilierului, optimizarea spatiului, volumetrie, culori, lumini, etc. – cu alte cuvinte, TOT ce este nevoie pentru ca orice locuinta sa poata fi numita CASA de catre proprietarii acesteia.

“Am mare grija sa inteleg si sa pot colabora indeaproape cu clientii nostri pe tot parcursul procesului, pentru ca de aici, se nasc idei proaspete si solutii inteligente.” – spune designerul Bianca Rozalia Popa. (Instagram: biancainteriordesign)

Este colaborator FANBAIE incepand cu anul 2019 si impreuna preiau proiecte de amenajare din toata tara (Bucuresti, Cluj, Oradea, etc). FANBAIE livreaza in toata tara (stoc sau la comanda) obiecte sanitare, cazi, cabine de dus, mobilier de baie, baterii si accesorii. In total peste 5000 de produse pentru baie.

O parte din branduri: RAVAK, Villeroy & Boch, Geberit, Kolo, Grohe, Kludi, Ideal Standard, Laufen, Dornbracht, Roca, Hansgrohe, Ferro, Aquaform, SanSwiss, Arthema, Artemob, Cersanit, Fima Carlo Frattini, Franke, Haco, Hatria, Huppe, Kessel, KolpaSan, Wellis, Plast Brno, Thermomat, Opoczno, Novaservis, Novabell, Gala, Duravit, Schell, TECE, Sanela

In cele ce urmeaza, va invitam in „lumea ei”. Iata cateva proiecte din portofoliul propriu.

Puteti vedea munca si proiectele ei pe website www.biancainteriordesign.ro

Telefon: 0744778541 sau 0720587229

email: bianca (at) fanbaie (.) ro

COMANDA ONLINE

“MASURATORI SI DEPLASARE IN BUCURESTI” click aici
“RANDARI” click aici